Nimetön

Runoilija lokakuunlapsi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sä olet niin nuori
Ja elämännälkäinen
Hyvännäköinenkin

Silti sanon
nyt näkemiin
Hyvästit olisivat
vain turhaa draamaa

Se ei ollutkaan
kultaa
vaikka kiilsi niin

Kuule, tahdon sittenkin
sen punaisen liilan tuvan
ja perunamaan

Tahdon ne ennen kuin
olet valmis juurtumaan

Mut tän kaiken
hyvänä, kreisin hyvänä
aikana muistan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot