Nimetön

Runoilija lokakuunlapsi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minä tahdon upottaa varpaani hiekkaan
tuon maan kaukaisen
Juosta rantaan
ja tuntea kun aalto kuohuu vastaan

Kaipaan sinne
Niin ja juuri sinne
En kauas pois

the land down under
Olen aina muutenkin
tehnyt kaiken hiukan toisinpäin

Kummaa kuinka voi kaivata jonnekin
missä ei ole ollutkaan
Tiedän silti
että minun on mentävä

Ehkä palaankin

Sinä saatat
jonakin päivänä
Olla syyni
tulla takaisin

Aurinko nousee
täällä Pohjolassakin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot