Villapaita

Runoilija lokakuunlapsi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuinka tahtoisinkaan olla laastari
Suuri kahvimuki
Vanha villapaita
tai höyhentyyny

Laastari,
joka suojaisi haavojasi
ja antaisi ajan parantaa

Suuri kahvimuki,
joka tarjoaa aamukahvin,
sen parhaanmakuisen

Vanha villapaita,
johon kietoudut iltaisin
ja pitäisin kylmän maailman kaukana

Höyhentyyny,
jota vasten painat pääsi iltaisin
Jonka syleilyssä
näet kauneimmat unesi

Vaikka heittäisit minut pois kun muoti vaihtuu
Olisin ainakin kulkenut kanssasi
ja tehnyt parhaani

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot