se alkaa suudelmasta

Runoilija LanceMason

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.2.2011
Viimeksi paikalla: 12.5.2021 10:49

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
17.2.1993

Samaan aikaan mieleni on tyyni kuin vesi, kun kaaos myllertää ja tuo esiin heikkouteni.
 
kertooko se laulu musta
vai siitä että haluut peittää sun silmät
mutta side silmillä ei näe onko tulevaisuus epävarma
eikä irrotetut kahleet auta suljetussa huoneessa
 
onko tää parisänky puoliks tyhjä vai puoliks täynnä
jos sillä on väliä niin tulisitko kotiin ennen puoltayötä
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tärkeä toivotus lopussa. Kunpa hän saapuisi ennen puolta yötä ;) 
 

Käyttäjän kaikki runot