Mikään ei ole niin kuin kerrotaan

Runoilija LanceMason

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.2.2011
Viimeksi paikalla: 12.5.2021 10:49

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
17.2.1993

Samaan aikaan mieleni on tyyni kuin vesi, kun kaaos myllertää ja tuo esiin heikkouteni.
 

Armeija lakkautetaan ja rauha julistetaan,
aseisiin tartutaan jälleen
Koska heräsin henkiin,
minut hirtetään uudelleen

Tällä kertaa lupaan muuttua ja lopettaa,
kuulee kerta toisensa jälkeen
Katoan ääniin ja vedän ylleni varjon,
kunnes yritän taas uskoa järkeen

Lämpö häviää ja hiljaisuus saapuu,
enkö voisi jo jäädä hetkeen
Ei tarvitse välittää,
en jää enää huomiseen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot