Kuule

Runoilija LanceMason

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.2.2011
Viimeksi paikalla: 12.5.2021 10:49

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
17.2.1993

Samaan aikaan mieleni on tyyni kuin vesi, kun kaaos myllertää ja tuo esiin heikkouteni.
 

lapsi syntyy addiktina, kahlittuna ullakolla
hän kuuntelee valoa ja toivoo jonkun laulavan
voi vain kuulla miten turhaa on tavoitella vapautta
toivo lyödään auton kylkeen jotta olisi hiljaista
saa tuntea elävänsä vain kuollakseen uudelleen
eikä katoa vaikka uhkaisi puukolla

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot