Näkyjä

Runoilija LanceMason

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.2.2011
Viimeksi paikalla: 12.5.2021 10:49

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
17.2.1993

Samaan aikaan mieleni on tyyni kuin vesi, kun kaaos myllertää ja tuo esiin heikkouteni.
 

sokea silmä valuu kyyneliä
et haluu nähä mua ilman usvaa ja hämyä
mutta ei se mitään, olen kuullut saman aiemmin
toisin kuin muut mun ongelmista joista vaikenin

kaikkeen hälinään hukkuu ihminen
mieli vie mukana ja persoona saastainen
ilman ajatuksia olis kai niin helppo olla
mut sitä tuntee itsensä erikoiseks niistä kertomalla

onko koko elämä vaan näkyjä
vai olisko mun hourailussa kerrankin järkeä
joku vois kerrankin mun elämään änkeä
ja kertoo onko hetki jo mennyt vai pysyvä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot