Oman elämänsä pohtija

Runoilija LanceMason

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.2.2011
Viimeksi paikalla: 12.5.2021 10:49

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
17.2.1993

Samaan aikaan mieleni on tyyni kuin vesi, kun kaaos myllertää ja tuo esiin heikkouteni.
 
Joki virtaa vain tiettynä hetkenä
en tiedä onko se hyvä vai paha
en osaa valita

Tasapainoilua puolelta toiselle
odotan mutta aika menee nopeasti
ylläpidän levottomuutta

Tavallaan se vapauttaa, tavallaan se kahlitsee
mitä tekee loiste
maalaan yhden viivan

Tarvitsen yhden päivän tajutakseni
yhden henkilön tarinan
mutta kuinka omani rakennan
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ei kannata liikaa miettiä, antaa mennä vain <3
 

Käyttäjän kaikki runot