Valoa huomenna

Runoilija LanceMason

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.2.2011
Viimeksi paikalla: 12.5.2021 10:49

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
17.2.1993

Samaan aikaan mieleni on tyyni kuin vesi, kun kaaos myllertää ja tuo esiin heikkouteni.
 
Jos siitä tosi suuresta ikkunasta osaisi katsoa
Jos uskaltaisi vähän vilkaista
Mutta samalla tavalla kuin se horisontti
Joskus sen voi nähdä vain yksi

Vauhtisokeana saattaa unohtaa
että joskus juokseminen täytyy lopettaa
Katso ympärilles äläkä unohda
Voit löytää valoa huomenna

Kun se tulee oikeasti vastaan
Sen toisen palasen kanssa
Ensimmäinen reaktio, juokse
Toinen reaktio, hyväksy ja itke

Vauhtisokeana saattaa unohtaa
että joskus juokseminen täytyy lopettaa
Katso ympärilles äläkä unohda
Voit löytää valoa huomenna

Kun sä keräät itseäsi raunioissa
Pala teippiä ei paljon auta
Aloita rakentaminen alusta
Aloita ja yritä jatkaa

Kun se tulee anna sen tulla
Kosketa pohjaa ja vajoa
Se tuntuu aivan helvetin rankalta
Mutta älä yritä kellua

Vauhtisokeana saattaa unohtaa
että joskus juokseminen täytyy lopettaa
Katso ympärilles äläkä unohda
Voit löytää valoa huomenna
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Valoa voi löytää aina, kunhan se vain tulee syvältä sisimmästä <3 
 

Käyttäjän kaikki runot