Nimetön

Runoilija LanceMason

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.2.2011
Viimeksi paikalla: 12.5.2021 10:49

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
17.2.1993

Samaan aikaan mieleni on tyyni kuin vesi, kun kaaos myllertää ja tuo esiin heikkouteni.
 

murheet kelluu ja ajatukset hukkuu
piano säestää kun todellisuuden tajuu

silmukkaa solmuun ja hyvät asiat naruun
tähän avautumiseen tarviin ainakin pullon kossuu

miltä tuntuu maata mudassa kuin käytetty kortsu?
ei tarvis miettii jos pari juttuu olis aiemmin hokassu

toivo on vain kaukaa kuuluva kaiku
avaa viimeinkin silmäsi ja havahdu

opettaja, opettaja, saanko vaipua masennukseen?
ilman hyvää syytä joudut kadotukseen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot