Unohdettu mieli

Runoilija hedelmäsokeri

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

19 vuotias tyttö kirjoittelee mitä mieleen aina tuleekin (:
 

Liikaa antanut oon.

Pala kerrallaan itseäni kokoan.

Keko kohoaa, odottaen vain taas romahdusta.

Romahdusta, jonka sinäkin vielä näet.

Käännän pääni kohti sinua ja vielä kerran olen kokonainen...

Nyt lasista tuijottaa vain tyhjät kasvot, joista se hehku on poissa.

Kun kävelen ihmisten joukossa häviän massaan..

Ja silloin huomaan sen..

Olen näkymätön ja näin sen elämä kai vain tarkoitti.

Unohdettu sielu.

Unohdettu mieli.

Mieleen jäänyt matka.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot