Sairautta(ko)

Runoilija hedelmäsokeri

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

19 vuotias tyttö kirjoittelee mitä mieleen aina tuleekin (:
 

Helminauha kirkkaan punainen taivaan halki lentää.

Kosketus kaukainen helminauhan lentämään saa.

Lasken katseeni alas helmeen punaiseen.

Vajoan sen sävyyn niin punaiseen.

Väri veren kaunis on.

Mieli aivan sanaton.

Ihailla?

Vaiko pelätä?

Onko sairasta ajatella kauneutta veren maku suussa?

Ajatukset unohtaen.

Sairautta poden.

Mieli kirkkaana avaan uuden oven.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot