He

Runoilija hedelmäsokeri

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

19 vuotias tyttö kirjoittelee mitä mieleen aina tuleekin (:
 

Death comes like a Whisper.

Frozen roses hit to the ground.

Walk he says.

Empty place in my heart will...

Always..

Remind me of him..

Beauty..

Innocence...

So close..

But still..

So far..

Tears don't help my pain..

He will disappear..

My pain..

My everlasting sorrow..

Angel without wings..

Called

Death..

My end.

Comes...

Soon..

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella kaunis kokonaisuudessaan. Kivasti muotoiltu teksti...

 

Käyttäjän kaikki runot