Taivaanvanki

Runoilija hedelmäsokeri

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

19 vuotias tyttö kirjoittelee mitä mieleen aina tuleekin (:
 

Helppo piiloutua.

Helppo unohtua.

Helppo murtua.

Maanpäällinen helvetti suklaakuorrutuksella tilataan.

Haaveille hyvästit heitetään.

Tilaa murheille raivataan, kunnes jo kuoppaa kaivetaan.

Ei haudassa kukaan nuku.

Ilman suuta..

Kohta jo hukut.

Taivaanvanki kahleet taittaa..

Ilman ehdotuksia unelmat riviin laittaa.

Heitä nurkasta nurkkaan..

Tuskin kukaan tuskaa tuntea voi.

Turta olo kaiken.

Korvaa...

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot