Uneton ei rauhaa saa

Runoilija hedelmäsokeri

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

19 vuotias tyttö kirjoittelee mitä mieleen aina tuleekin (:
 

Helpompi uskoa valheeseen..

Kuin kantaa tuskaa.

Sisälläni sodin valheellista totuutta vastaan..

Soturin laillako pelko saa mahdin?

Kenelle kuuluu valtikka suuri?

Pitääkö minun vaieta niinkuin suuri ja synkkä muuri

Tilaa raivataan

Kaipaus sydämestä kaivetaan.

Anna murheesi hukkua..

Anna sydämesi..

Nukkua...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot