Prinsessan ristiäisruno

Runoilija Hymyilläänkö?

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Joskus kun muistan niin rustailen tänne :)
 

Taivaalta pikkuinen enkeli,
syliinne putosi.

Silmät tähtiä täynnä,
iho silkin pehmeä.

Tuo hymy suloinen,
hurmaa jokaisen ihmisen.

Nimen sai kauneimman,
tekee täydelliseksi tämän kantajan.

Nyt perhe on täydellinen,
kun sai prinsessan pikkuisen.

Onnea paljon toivotan,
kun saitte lahjan rakkaimman.

Selite: 
Prinsessan ristiäisruno
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot