Prinssini

Runoilija Hymyilläänkö?

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Joskus kun muistan niin rustailen tänne :)
 

Sinä kasvat liian nopeaa,
kuiskaan sun pienille korville.
Silmäsi loistavat kuin miljoonat tähdet,
kun suutelen sua nenälle.

Olet vielä pieni,
mut meille kaikille jotain suurta.
Olet se sadun prinssi,
joka pelastaa vielä monta prinsessaa,
ehkä myös minutkin,
kuiskaan kun sinua silitin.

Tartut pienillä sormilla haparoiden kädestäni kiinni,
kosketuksesi huumaa minut.
Olet kyllä jo nyt prinssini,
sanon äidillesi.
En tahtoisi antaa sinua takaisin,
oma pieni aarteeni.

Mut mene sinne minne kuulutkin,
kasva vielä hetki.
Sitten seikkailusi vasta alkavatkin,
ehkä teet maailmasta vielä paremman.
Lupaan, sinua odotan.

Selite: 
Siskon pojalle. Aika sekava.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot