Usko unelmiin

Runoilija Hymyilläänkö?

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Joskus kun muistan niin rustailen tänne :)
 

Mä tunnen sut,
vaikka koskaan en sua oo nähnytkään.
Tiedän, mikä saa sut hymilemään,
tiedän senkin,
sua ei tarkoitettu lentämään.

Sulla on ehkä nyt vaikiaa,
mutta muista,
et saa luovuttaa,
ei sua ole luotu häviämään,
vaan kestämään.
Kestämään tätä rankkaa elämää.

Oot vahvempi kuin moni muu,
vaikka susta nyt pahalta kaikki tuntuu.
Mä tiedän sen,
mä niin tiedän sen,
pitää ensin käydä pohjalla,
että voi säilyä voittajana.

Eli usko unelmiin,
älä painajaisiin.
Elä usko muiden rumiin sanoihin,
mä jo kerra niihin lankesin.
Susta voi tulla ihan mitä vaan,
kun jaksat uskaltaa,
unelmiin alkaa uskomaan,
se sut vielä parantaa.

Selite: 
Yhdelle ysvävälleni, oot niin tärkeä <3
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot