Sinä siellä jossain

Runoilija Aurinkoahiuksissa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen herkkä runotyttö. Kirjoitan yleensä luonnosta ja rakkaudesta.
 

Kuuntelen yön hiljaista kajoa, lämmintä kesän henkäystä. Ajattelen miten voisit olla läsnä, siinä vieressäni. Menit pois ja jätit minut yksin. Yksin ajatusteni kanssa, yksin herkän runotytön.

Olen monta kertaa miettinyt millainen sinusta olisi tullut. Olisithan jo 2 vuotias pieni neitonen. Mutta oli tarkoitettu näin, tarkoitettu että menet sinne missä sinun on hyvä olla. Sinne minne minäkin tulen joskus, kanssasi olemaan.

Odotat minua siellä. Juttelen sinulle joka päivä mielessäni. Olet joka hetki mielessäni. Tiedäthän sinä sen? Sinun kanssasi jaksan jatkaa, jaksan jatkaa unelmaa mieheni kanssa.

Voi hyvin, rakas lapsoseni.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

surullinen eli hyvä

Kaunis ja herkkä runo ja koskettava.

 

Käyttäjän kaikki runot