Kesä & Sinä

Runoilija Aurinkoahiuksissa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen herkkä runotyttö. Kirjoitan yleensä luonnosta ja rakkaudesta.
 

Kesäyön lämmin tuuli, puiden kauniit varjot. Kuu kuiskailee tuulessa. On ihana nähdä kuinka keijut tanssivat lammella. Nähdä lintujen hoitavan poikasiaan hellästi. Olla itse vain, tutkailla itseään, sydäntään. Löytää uusia puolia itsestään. Kirjoittaa ajatuksia paperille, kuin herkkä runotyttö lammella - yksin, hiljaa, miettien.

En haluaisi olla ilman sinua, ilman helliä suudelmiasi. Olen jo liian kiintynyt sinuun. Kun auringon ensisäteet hellivät kasvojani, minun on jo parempi olla. Toivon vain että olet kanssani aina, lähellä minua. Että rakastaisimme toisiamme ikuisesti - kuten silloin luvattiin rakastaa niin myötä kuin vastoinkäymisissä.

Selite: 
Miehelleni Arille kirjoitettu runo 18.7.2010
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot