Paha olla...

Runoilija Aurinkoahiuksissa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen herkkä runotyttö. Kirjoitan yleensä luonnosta ja rakkaudesta.
 

Olen allapäin, niin surullinen ja tuntuu että monet asiat painavat minua. Olet ollut minulle vihainen ja sanoit että et halua pitää enää yhteyttä. Mieheni sanoi vain että minun pitäisi antaa sinun mennä koska enhän voi pidätellä sinua. Jos haluat mennä niin sinä menet.

No haluan sanasen sinulle sanoa vielä, tärkeä olit ennen kuin suutuit jostain. :(

Selite: 
Kerron kyseisessä runossa naapuristamme joka oli ennen ystäväni, nyt halusi laittaa välit kokonaan poikki.
Kategoria: 
 

Kommentit

joskus asiat vain menevät niin- vaikka kukaan ei niin haluaisikaan-mukavia muistoja voi kuitenkin vaalia. hieno kuvaus aiheesta!

 

Käyttäjän kaikki runot