Sinun kanssasi

Runoilija Aurinkoahiuksissa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen herkkä runotyttö. Kirjoitan yleensä luonnosta ja rakkaudesta.
 

Haluan olla tänään vain sinun kanssasi. Olla hiljaa lähelläsi. Näyttää sinulle että välitän sinusta. Haluan että huomaat kuinka tärkeä olet minulle ja että en halua menettää sinua.

Pelkään sitä monesti että menetän sinut. Mutta sanoit minulle niin kauniisti että - ole hiljaa siinä vain, ei ole mitään hätää. Et usko miten hyvä minulla on olla lähelläsi ja kertoa sinulle miltä minusta tuntuu. Minusta tuntuu että haluan jakaa koko elämäni kanssasi. Kaikki tunteeni, kaikki asiat mitkä painavat minua.

Haluan kiittää sinua siitä että olet ollut lähelläni silloin kun olen sitä eniten kaivannut. Olet ymmärtänyt ja pitänyt huolta. Monesti olet tullut viereeni ja kysynyt että kultaseni, mikä sinua itkettää. Olen vain sanonut että itken onnesta.

Kiitos että jaksat olla siinä, minäkin saan voimaa elää ja olla rinnallasi. <3 Kiitos kultaseni!

Selite: 
Omalle kullalle <3 <3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot