Sinulle...

Runoilija Aurinkoahiuksissa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen herkkä runotyttö. Kirjoitan yleensä luonnosta ja rakkaudesta.
 

Sinulle antaisin vaikka kuun taivaalta. Olet elämäni, olet kaikkeni. Sinua rakastan, sinut haluan rinnalleni. Olethan minun? Odotan sinua vaikka iäisyyden. Odotan kunnes tulet luokseni.

Sinä vain täytit sydämmeni. Sinä vain olet ainoani. Sinua etsin, sinua kaipaan. Tulethan luokseni ja tuo tullessasi lohtua ja turvaa. Vieressäsi on hyvä olla. Tuntuu kuin olisin turvassa.

Kun ensi kertaa sanoit minulle että rakastat. Luulin että sanot sen siksi että minulle tulisi parempi mieli. Mutta onneksi huomasin erehtyneeni. Odotin sinua, halusin sinut mutta en uskaltanut sanoa mitään.

Pelkäsin - jos et haluaisikaan minua. Jos en olisikaan sellainen jota olit odottanut. Kun suutelimme ensi kerran, tein aloitteen jotta tiedät että rakastan sinua oikeasti.

Nyt olemme olleet liki 6-vuotta yhdessä ja rakkaus kukoistaa <3

Selite: 
Minun mieheni <3 rakkaani...
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunista- säilytä tämä ikuisuus<3

 

Käyttäjän kaikki runot