Me kaksi

Runoilija Aurinkoahiuksissa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen herkkä runotyttö. Kirjoitan yleensä luonnosta ja rakkaudesta.
 

On talvi ja lumi sataa maahan.
Kaikki on kylmää, paitsi meidän rakkautemme.
Me olemme rakastaneet toisiamme jo kauan.
Monesti ihmettelen miten rakkautemme on kestänyt.
Mutta se kestää eikä hajoa minnekään kun vain vaalimme sitä. Pidämme huolta siitä että muistamme rakastaa toisiamme joka päivä ja muistamme sanoa sen toisillemme.

Päiviä, viikkoja, kuukausia, vuosia olemme jo olleet yhdessä. Toivon että niitä tulee lisää, ja toivon että ne eivät koskaan häviä. Että ne jättää jälkensä meihin molempiin.

Nyt tahtoisin olla vain lähelläsi, olla vain tässä. Pitää kiinni ja suukotella poskeasi. Nyt haluan vain SINUT!

Selite: 
5v. kihlapäivänämme
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot