Kauan

Runoilija Aurinkoahiuksissa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen herkkä runotyttö. Kirjoitan yleensä luonnosta ja rakkaudesta.
 

Kauan sinua katsoin, kauan mietin ja ajattelin. Uskalsin, tutustuin, rakastuin. En ymmärrä miksi piti käydä näin, en ymmärrä tätä tunnetta. Tätä suurta ihmeellistä, elämää. Miten ansaitsin tämän, näin suuren ihmeellisen rakkauden. Teinkö jonkin suuren uroteon, pelastinko ihmishenkiä? En - sitä en tehnyt olin vain oma hiljainen, ujo oma itseni. En vain ymmärrä tätä elämää ja tätä suurta rakkauden tunnetta. Miten ja miksi ansaitsin tämän?

Selite: 
Miettimistä...
Kategoria: 
 

Kommentit

syvällistä pohdintaa pidin paljon

Rakkaus on mahtava voima
ja runosi kaunis

 

Käyttäjän kaikki runot