Tumma maailma

Runoilija CryingAngel96

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 15.11.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus voittaa kaiken!
 

Maailma on tummista, raskaista pilvistä synkkä
Ihmiset
Itkevät valtavaa ikäväänsä nyrkin kokoisin kyynelin
Ikävä on niin järkyttävän suuri
Etten pysty sen pahuuden julmuutta ymmärtämään
Se iskee särkyneen sydämeni sirpaleihin
sydämeen joka on vailla rakkautta ja jäänyt yksin
Miksette te voi rakastaa tullaksenne onnellisiksi?
Miksi kukaan ei rakasta minua?
Surkeassa yksinäisyydessäni minä itken ja huudan
Eikä kukaan vieläkään minua rakasta
Vihaatteko minua koska en ole kaunis
vai onko minut luotu yksinäiseksi erakoksi elämään?
Voi miten tulevaisuuteni onkaan surkea!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Oispa toi aina totta, raksupoksu :(( <333 Mut rakkaus voittaa kaiken, eiks nii? <33

Kun itseään rakastaa, niin saa rakkautta toisilta osakseen.

 

Käyttäjän kaikki runot