Armahani

Runoilija CryingAngel96

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 15.11.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus voittaa kaiken!
 

Ruusuja ruusuja ruusuja,
oih, haluan elämääni paljon ruusuja.
kiipeä luokseni mäki,
prinssihän oot säki!
Poimi mulle siniseltä taivaalta kuu,
ole oma itsesi, äläkä kukaan muu,
täällä sua odottaa mun punainen suu.
Huomenna mä koulusta pinnaan
ja sä viet mut sun suureen linnaan.
Oot elämäni rakkaus,
ja tosi kuuma pakkaus!
Kaipuuni on niin suuri,
estää sua ei saa mikään muuri,
vaikka muurihan on usein tehty tiilistä.
Oot mun
elämäni
maailmani
armahani.

Selite: 
Itken täällä hei! Vähän apuu pliis!
Kategoria: 
 

Kommentit

Tää on kyllä kiva runo, tää =)

Mukavan leikkisät sanat

Kiitti tosi paljon, Mystis, oot ihuna! <33

 

Käyttäjän kaikki runot