Rakkaus

Runoilija CryingAngel96

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 15.11.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus voittaa kaiken!
 

Rakkaus, mitä se on?
Rakkaus on ruusuja, rakkaus on huulen punaa,
rakkaus on kaunista, rakkaus on rumaa,
rakkaus on iloista, rakkaus on surullista,
rakkaus on varma, varma kaikesta.

Rakkautta on kyynel, rakkautta on hymy,
rakkaudella on sydämessä paikka lymy,
minua pelotti, pilotti, kaskelotti,
kun yks tyttö minulta kaiken otti,
rakkaus antaa ja rakkaus vie pois,
oi, kunpa rakkautta minulla ois.

Selite: 
Mul oli tosi vaikeeta, kun kirjotin tätä ja toivoisin positiivisii kommenttei <3
Kategoria: 
 

Kommentit

Voi kiitti, ihunainen, teiän lukijoiden tuki on niin hilpfull kun mul on just vähä vaikeet mun boyfrendin kans taas :/ Mut rakkaus voittaa lopulta! <3333

Oi, ompa kauniisti kirjoitettu runo. Minä pidän

 

Käyttäjän kaikki runot