Olit mun koko maailma

Runoilija CryingAngel96

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 15.11.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus voittaa kaiken!
 

Sä särjit mun sydämen.
Mul on niin ikävä sua.
Kuolisin sun takias,
itken sun takias,
viiltelen ranteeni auki sun takias.
Olit täyttä kultaa,
olit mun ainoa,
olit mun koko maailma.
Mä rakastin sua.
Mä anelin, pliis tuu takas.
En ollu mitään ilman sua.
Mut sä teit musta vahvan.
Mä kestän nyt mitä tahansa.
Mä en enään tarvii sua.

Selite: 
On ollu rankkaa </3 Mut läheisten tuella oon noussu pohjalta.
Kategoria: 
 

Kommentit

tuttuja tunteita

Koit kestää, rakas, tiiän tunteen :((

 

Käyttäjän kaikki runot