Sydämen itku

Runoilija CryingAngel96

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 15.11.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus voittaa kaiken!
 

Sydämeni itkee verta
koska niin paljon ma sua ikävöin.
Ei ole toista kaltaistas'
joka minulle merkitsisi enemmän kuin mikään muu
tässä julmassa maailmassa.

Sinulle lassoaisin taivaalta tähdet ja kuun
ja vuoksesi voisin hylätä aivan kaiken muun.

Miksi särjit sydämeni?
Miksi lähdit sä pois?
Ei ketään minua onnettomampaa täällä olla vois'

Nyt jos itseni tapan
maistuuko suussasi sitruuna hapan,
lähetätkö surun valittelusi posti laatikkoomme
itkeekö sinun sydämesi verta samoin?

Selite: 
Kiitti kaikille teille jotka ymmärrätte ahdinkoani <3
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot