Joskus

Runoilija niinjust

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Joskus kun olet iloinen, joku ei.
Joskus kun naurat, joku itkee.
Joskus kun rakastat, joku eroaa.
Joskus kun halaat, joku saa iskun.
Joskus kun saat lapsen, joku kuolee.

Joskus kannattaisi pysähtyä ja miettiä kuinka hyvin asiat on.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Puhutteleva hyvä runo

 

Käyttäjän kaikki runot