Rakkaus sattuu

Runoilija niinjust

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Me sattumalta tavattiin,
ja heti jäit kiinni sydänmeeni.
Joka päivä odotin että näkisin sinut uudellee,
joka päivä jäin sinua haaveilee.
Lopulta rakastuin sinuun,
ja toivoin että niin sinäkin minuun.
Yhtäkkiä tajusin sinun olevan varattu,
mutta en silti tunteilleni mitään mahtanu.
Joka päivä mietin sua,
ja toivoin sinunkin mua.
Nyt tajusin etten enään välttämättä näe sinua,
ja jokin raastaa syvällä minua.
Tunnen olevani nyt yksin,
ja mietin vain miksi?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kirjotat ku mun elämästä...

hyvää kerrontaa

pidin

 

Käyttäjän kaikki runot