Kuinka sä saatoit

Runoilija niinjust

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sä petit ja sait uskomaan,
rakkauteen olemattomaan.
En anteeksi antaa vois,
vaikka kuolisit pois!
Pystyit monta kertaa pettämään,
ennemmin kuin jättämään.
Oot tunteeton paska,
ja sen sä vielä maksat.
Jos helvetissä tavataan,
niin mä laitan sut palamaan.
Sä sait mut uskomaan,
rakkauteen kuolemattomaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

sydäntäsärkevää,
todellsta tuskaa ja kipua.
auts.
voimia, kultapieni.

ninpä joku vaas pystyy siihen...

 

Käyttäjän kaikki runot