Aika rakastaa

Runoilija niinjust

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rakastan sua ja toivottavasti säkin myös mua.
Aina lämpöäsi kaipaan, niinkuin yhteistä aikaa.
Kun uudestaan tavataan ja jälleen halataan.
Ajantaju katoaa.
Sitten on aika rakastaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot