Miksi kiusaaminen on OK?

Runoilija niinjust

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pieni poika herää taas aamuun,
tietäen että kaikki paska tulee taas toistuun.
Hän pakkaa reppunsa,
tekee aamupalansa.
Ovella poika vilkaisee taaksensa,
katsoen sohvalla makaavaa isäänsä.
Äiti on nukkunut vasta pois,
eikä isää mikään kiinnostaa vois.
Koulussa poika kokee vastaan oton karmivan,
kun poika joukko tulee taas hakkaamaan.
Pahoin pitelyä.
Nimittelyä.
Syrjintää.
Se on pojalle normaalia elämää.

Eräänä päivänä kaikki muuttu,
kun poika suuttu.
Oli viimeinen pisara,
kun pojat haukkuivata äitiä rakasta.
Kotona poika kirjoitti kirjeen opettajalleen,
menee huoneeseensa vetäen itsensä hirteen.

Kirje:
Miksi opettajia ei kiinnosta?
Miksi isää ei kiinnosta?
Miksi opettjat ei auta?
Miksi kukaan ei auta?
Miks ihmiset haluavat vain satuttaa ja tuhota?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot