peloton pelko

Runoilija Amanbert

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.7.2012
Viimeksi paikalla: 4.1.2021 22:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

olen 18-vuotias naisenalku, joka rakastaa runoutta ja lyriikoita. ilmaisen itseäni ja ajatuksiani mielelläni runojen, aforismien ja kirjoittamisen muodossa. kirjoittaminen on tapa, jolla voin käsitellä tunteita kaikkein parhaiten. iso kiitos jokaiselle ihanista kommenteista!! :)
 

Yön pillastuessa

valo karkaa hyppysistäsi

pimeä herää.

Kysyt kuuleeko kukaan,

onko täällä ketään?

peloton pelko

et pelkää pimeää

et pelkää yötä,

ehkä elämää

luot silmäyksen varjoihin seinällä

tunnet kihelmöinnin kädellä

pelkäät kääntyä,

onko joku lähellä?

kuulet puheensorinaa,

käännyt ympäri eikä kukaan ole siellä

on vaikea katsoa uudestaan

kun olet varma,

että joku on täällä

kuljet pimeällä tiellä

joka ei pääty koskaan

samat kivet, kannot, puut

tunnet ne

hädin tuskin näet mitään

kuullen kaikki muut

henget odottava ullakolla

kuiskien ''täällä on hyvä olla''

sydämesi lyöntejä laskevat

kunnes se ei enää hakkaa

sekoittelevat pakkaa,

kunnes hengitys lakkaa

sanat voivat tappaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis, hieno runo.

Niin,
me pelkäämme monia asioita.
Turhaan.
Sanat ovat monia surmanneet, näivettäneet ja tukahduttaneet elämänhalun.

Jännittävä tunnelma

 

Käyttäjän kaikki runot