piilopaikka

Runoilija Amanbert

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.7.2012
Viimeksi paikalla: 4.1.2021 22:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

olen 18-vuotias naisenalku, joka rakastaa runoutta ja lyriikoita. ilmaisen itseäni ja ajatuksiani mielelläni runojen, aforismien ja kirjoittamisen muodossa. kirjoittaminen on tapa, jolla voin käsitellä tunteita kaikkein parhaiten. iso kiitos jokaiselle ihanista kommenteista!! :)
 

Muistan ne päivät,
kun kaikki paistoi kirkkaasti
kalenterin ruudut värjäsin kullaksi

aurinko oli loistava,
mutta sade tuli yksi päivä
ennen se vain kasteli,
nyt se oli jäävä
pimeä tuli nopeasti
ja tunteistasi tuli jäätä

tässä seison, odotan enkeliä
pilven takana näkyy auringonpaistetta
ja minulla riittää rakkautta

vie minut pois
salaiseen paikkaan jonne kukaan ei näe
joet virtaavat, ei ole valheita,
koska siellä tämä pimeyskin on valoa

ei murheita, makaamme nurmella
emme tarvitse taloja
yksin en ole mitään
yhdessä olen kaikki

siellä kukaan ei itke
vain perhoset liitää
tiedän, että se sinulle riittää.

joten aurinko tule puolelleni
ja sinä vierelleni
olen tyhjä kuin aavikko
joten tule jo

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot