pohdintaa

Runoilija Amanbert

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.7.2012
Viimeksi paikalla: 4.1.2021 22:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

olen 18-vuotias naisenalku, joka rakastaa runoutta ja lyriikoita. ilmaisen itseäni ja ajatuksiani mielelläni runojen, aforismien ja kirjoittamisen muodossa. kirjoittaminen on tapa, jolla voin käsitellä tunteita kaikkein parhaiten. iso kiitos jokaiselle ihanista kommenteista!! :)
 

Kuka voisi tietää, missä tie kulkee
miksi sydän huokaa
mihin tahtiin päivä virtaa

kukaan ei voi sanoa, jos rakkautesi kasvaa
tai jos se lakkaa
pystyykö sydämesi kantamaan sellaista taakkaa
vai onko se silloin jo vainaa

kuka voisi kertoa, miksi sydän itkee
kukahan voisi kertoa, missä toivo piilee
kuka tulisi luokse ja rikkoisi kahleet

mistä tietää jos toivo ei riitä
jos kaadun tuohon kantoon
ja se siitä

kuka voi rakastaa
kuinka rakastetaan itseään
ei aina voi luottaa ihmeiden keksijään
onko haettava apua muilta
vai vain itseltään

kuka päättää mihin päivät kulkee
tai koska elämä ovensa sulkee

kenen päätös on minne mennään
kenellä on kohtalon valjaat?
aamut jolloin herään ja toivon etten olisi tässä,
ja kuka saa onnen
jos joku ei ripaustakaan koko elämässä

vaikuttaako teot ja sanat
onko kaikki jo etukäteen päätetty
olemmeko kuin akvaarion kalat

kenen käskyllä muutan sanat teoiksi
tai miksi suurimmat toiveet jäävät aina vain haaveiksi?

milloin täytyy olla pessimisti
entä milloin on viimeinkin otettava riski?

onko kierrettävä maailmaa nähdäkseen kaiken
vai onko lähteminen kaikkein vaikein

moraalisesti oikein vai väärin
tähtiä on mielinmäärin

on parempi sanoa totuus ja saada hänet itkemään
kuin valehdella ja saada hänet hymyilemään
sillä kaikkihan on pelkkää elämää
eikä se meille lopulta riitäkään

vapautta ei ole kellään
ennen kuolemaa
on päiviä jolloin olen vapaa
on päiviä jolloin haluan pois jollain tapaa

kukaan ei tiedä miksi sydän huokaa
milloin sinä ja minä molemmat kuollaan
kukaan ei tiedä miksi sydän itkee
miksi saat vihaa kun teet pienenkin rikkeen

onko elämä arvausleikki
kun olet löytänyt kaiken mitä kuuluu
onko silloin aikasi,
silloinko kuolema kutsuu?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot