demonin valtaama

Runoilija Amanbert

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.7.2012
Viimeksi paikalla: 4.1.2021 22:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

olen 18-vuotias naisenalku, joka rakastaa runoutta ja lyriikoita. ilmaisen itseäni ja ajatuksiani mielelläni runojen, aforismien ja kirjoittamisen muodossa. kirjoittaminen on tapa, jolla voin käsitellä tunteita kaikkein parhaiten. iso kiitos jokaiselle ihanista kommenteista!! :)
 

ongelmat kasaantuvat kuin vanhat ystävät,
löysin demonin itsestäni katsoessani taivaaseen
minä huomasin sen, kun tähdet alkoivat itkeä,
juuri kun näytin niille kauneinta hymyä.
olen ollut hullu
olen ollut sokea,
joten on vaikea pysyä vahvana,
kun ei pääse eteenpäin vanhasta.
olen tottunut pitämään tunteeni lattialla,
aina auttanut muita, kun heillä on paha olla.
löysin demonin selästäni katsoessani taivaaseen,
se oli tarpeeksi suuri syrjäyttämään minut ja päästäkseen paikalleen
miksi helvetissä annan sen tapahtua minulle?
onhan se vaikeaa tanssia demoni niskassa,
joten miten sellaisen voi pois kiskaista?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot