liikaa

Runoilija Amanbert

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.7.2012
Viimeksi paikalla: 4.1.2021 22:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

olen 18-vuotias naisenalku, joka rakastaa runoutta ja lyriikoita. ilmaisen itseäni ja ajatuksiani mielelläni runojen, aforismien ja kirjoittamisen muodossa. kirjoittaminen on tapa, jolla voin käsitellä tunteita kaikkein parhaiten. iso kiitos jokaiselle ihanista kommenteista!! :)
 

Käteni kylmät
tärisevät

huulesi liikkuvat
enää en kuule

Se sattuu niin paljon

Se ei ole ase
Se ei ole veitsi

Se on tapa, jolla käytät sitä

Se ei ole valhe

Se on tapa, jolla kohtelet minua

Mutta jos on olemassa yksi asia mihin olen syyllistynyt
se on rakkauteni sinua kohtaan

Otat liikaa
ja hetkessä ovi kolahtaa otsaan

Jos joku kysyy, mitä tapahtui
katso heitä suoraan silmiin

Olet rakastanut minua niin pehmeästi
joskus antanut kaikkesi minun puolestani

Olet leikkinyt kanssani
ottanut mitä haluat

olet murtanut minua
kohdellut kuin ilmaa

Ja lopuksi
se on minulle liikaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava runo, voimia!

Tuskainen tie, hyvin puettu sanoiksi, voimia!

Tämä olisi kuvannut tilannettani vielä 2 vuotta sitten. Ei tarvita sanoja. <3

Runosi ovi kolahti täysillä sydämeeni
ja pelkästään vain hyvällä sanottuna. Sanattoman koskettava runo. Hyvä sinä <3

 

Käyttäjän kaikki runot