Nimetön

Runoilija 14c39bdb29ccd4cad5db408886279bb6

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 7.2.2014
Viimeksi paikalla: 2.7.2019 15:00

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
-

 

valo kuiskaa
varjolle

annanko
sinulle sillan

sillan luottamisen

näenkö

sen kajastuksen
jossa lähelle päästäminen

on

sallittu

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

herkkää

pidin

Kaunis runo.

Vähäeleisen kaunis

Ennää,on mustat lasit. Hieno.

Kovin kaunista.
Tunteisiin menevän kaunista...
Lyhyesti mutta painokkaasti : Pahuksen hyvä runo - Piste !
Vähäeleinen, mutta kaunis ja suuri sisältöinen runo.
Kaunista...
 

Käyttäjän kaikki runot