Nimetön

Runoilija 14c39bdb29ccd4cad5db408886279bb6

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 7.2.2014
Viimeksi paikalla: 2.7.2019 15:00

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
-

 

syyllinen
lakastuneet siivet

ruutupaperille jonkun

piirretyt
henkäys

piilosta kiirii

paljastus
aitona olen

tässä kuvassa

herkkänä kyyneliin
hetkessä
- ollapa kaikkivoivainen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hengästyttävän kaunis.

 

Käyttäjän kaikki runot