Nimetön

Runoilija 14c39bdb29ccd4cad5db408886279bb6

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 7.2.2014
Viimeksi paikalla: 2.7.2019 15:00

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
-

 

miks kyynel
tuo kurkkii

suolaiseen
syliinsä sulkee

kirkkahasti
ymmärtää surun
avaa mielen

maailmaan

ei tää
kurjuutta lie

tie on kuin
pieni polku
mutkan takaa

ei tiedä mitä tulema on
vaan syli tuo ei

oo

rakkaudeton

värisevin äänin lausuu
sen

- ymmärrys tuo on.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot