Nimetön

Runoilija 14c39bdb29ccd4cad5db408886279bb6

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 7.2.2014
Viimeksi paikalla: 2.7.2019 15:00

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
-

 

kielellisesti
nauttien

läheisesti
herätelty hetken

maisema

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin on aistit tallella. Hieno moniulotteinen runo. Kukin maisemansa itse mieltäköön.

Wohou... minä... luin tämän. Ehkä erilailla, ehkä juuri sillälailla.. upea.

Maisema, joka elää kosketuksen
ja tunteen kautta. Muutamalla
sanalla herää ajatus...ehkä lukijalle
se oma maisema ;)

 

Käyttäjän kaikki runot