toivotonta

Runoilija asdfdsa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.3.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Miten voisin sen kertoo sulle
pari vuotta vanhemmalle
pojalle
kaverille
ystävälle
rakastetulle
oot tota kaikkee mulle
sanoisit samat vaan mulle

Selite: 
äääww, tosi inhottavaa ku ei uskalla tunnustaa tykkäävänsä >:
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot