♥?

Runoilija asdfdsa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.3.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

"Rakastan sinua."

Siinä 13 kirjainta.
Kaikista rakkainta.

Siinä 6 tavua.
Onnen savua.

Siinä kaksi sanaa.
Niin rakastettavaa.

"Jätän sinut."

Siinä 10 kirjainta.
Maailman pahinta.

Siinä 4 tavua.
Yhtä kauhua.

Siinä 2 sanaa.
Todella painavaa.

Selite: 
Eka, toka, vika.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot