Oisko?

Runoilija asdfdsa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.3.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Oisko se mahdollista,
niin kertoa rakkaudesta?
Ei siis rahasta,
mustasukkaisuudesta
tai mistään pahasta.
Vaan mun onnesta
siitä parhaasta.

Löytyykö se taivaasta,
hiekkarannasta
vai kenties laulusta?
Ei, se löytyy sun sanoista
siitä ku sanot tykkääväs musta.
Uskon, se löytyy sun sydämestä

Selite: 
<!3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot