Salaisuus

Runoilija asdfdsa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.3.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Terve
Yritätkö arvaat kenestä tykkään? :O
Kuules, et sie sitä voi arvata
Koska olen niin ovela
Äitinikään ei sitä tiedä
Äläkä luulekkaan että paljastaisin
Niin, salaisuudeksi se jää

Saatat kohta hoksatakkin sen
Ihan vain jos olet ovela
Noh, älä välitä
Usein en itsekään hoksaa tällaisia
Sitäpaitsi ei se niin vakavaa ole
Tylsää vain
Aivan sama, tää loppu nyt tähän
<3

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Rivien ensimmäiset kirjaimet sen kertovat...

 

Käyttäjän kaikki runot