Hymyillen.

Runoilija asdfdsa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.3.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Älä itke
Kohota katse

Näe se kaikki ihana
tää on sun elämä

Elä se täysillä
älä rahalla

hymyile tän kerran
ees hetken verran

niin kaiken hyvän nähdä voit
ja sen, kuinka valoa mun elämään toit

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot