The saavuttamaton.

Runoilija asdfdsa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.3.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kaikki tykkää musta.
Paitsi se yks.
Just se ihanin.
Halattavin.
Rakastettavin.
Miks just näin?
Vois olla tää toisinpäin.
Mulle riittäis sä vaan.
Saatas olla kahdestaan.
MIKS?
MIKS?
MIKS?
EI TÄÄ ONNISTU.
En pysty sua unohtaa.
Et oo se komein,
mut varmasti ihanin.
Pitäskö mun tyytyy niihin muihin?
Uskon et ne suhteet ei tulis kestää.
Vai tulisko?
En osaa päättää.
Tää vaikeaa on mulle.
Tytölle pienelle.
Auta mua valinnassani sanoillas ihanilla:
"Rakastan sua."
Ne jos joskus kuulisin sunki huuliltas.
Ei vaa niiden muiden.
Ku just sun.
Ei
ei
ei
En haluu niit muita.
Vaan sut.
Ainoastaan sut.

Ota mut.

Selite: 
Niin, tunteita ei voi kahlita.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot